Filozofia

Filozofia unei firme de constructii se circumscrie prin esenta in jurul perenitatii rezultatelor muncii noastre de o viata.

Chuck Palahniuk spunea: Noi toti disparem. Scopul nu este sa traiesti de-a pururi, ci sa creezi ceva care sa dureze.

Asadar, filozofia noastră se circumscrie acestui motto şi, tot ceea ce întreprindem, nu face altceva, decât să întărească aceasta incredere.

• Cum tratăm clienţii? Nu doar educaţia şi structura, ci şi raţiunea ne obligă să tratăm fiecare proiect şi produs cu maxim de responsabilitate, indiferent care ar fi miza, deoarece de noi depind chiar vieţile şi viitorul oamenilor pe care ii servim. Clienţii ar fi, până la urmă, cei ce trebuie întrebaţi.

• Ce este foarte important? Pentru noi este foarte importantă creşterea, dar mai ales creşterea sănătoasă împreună cu partenerii şi asta am transmis încă de la început, pentru ca apoi să le probăm promisiunea.

• Despre seriozitate? Ar fi de spus că în jurul celor aproximativ 800 de angajaţi există cel puţin tot atâtea micro universuri, familii, responsabilităţi, educaţie, destine, ori cu aşa ceva nu este de glumit, iar dacă vorbim despre seriozitatea ce derivă din raţiunea afacerii, atunci chiar Franco Modigliani spunea că în jurul fiecărei unităţi monetare investite în construcţii se crează o potenţială replicare de 100 de ori a acesteia.

• Despre rezultate? Rezultatele vin cu timpul şi nu sunt doar amenajari hidrotehnice, amenajari de drumuri, constructii de platforme industriale sau hale industriale, ele trebuie să reflecte implicarea. Rezultatele unei firme de constructii sunt mai tot timpul la vedere, fie că adăpostesc oameni sau afaceri, fie că apără de inundaţii sau eroziuni, fie că vă ajută să găsiţi cea mai bună soluţie de proiectare, fie că este platforma pe care o industrie sau un complex de industrii trebuie să funcţioneze perfect.

…iată de ce avem motive sa ne mandrim.

Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, vă stăm cu plăcere la dispoziţie.