Experienta

 

Experienta in constructii pe care am acumulat-o, a inseamnat, atat garantia reusitei fiecarei lucrari, cat si acumularea curajului de abordare a provocarilor cele mai indraznete.

Daca unei firme de constructii ii este catusi de putin teama de lucrarile de constructii speciale pe care le-a contractat, atunci ar trebui sa ramana la faza de specializare in zidarie si zugraveli.

La început, in 1994, au fost echipa, curajul şi ambitia de-a construi lucruri de care multora le era teama.

Apoi fiecare client ne-a recomandat celorlalţi…

Care ne-au pus la încercare prin:

CERANDU-NE SOLUŢII INTELIGENTE, cum a fost lucrarea Prag aval Pod Perşinari – Amenajari hidrotehnice (Protecţii împotriva prăbuşirii podurilor, indiguiri, protectii impotriva viiturilor).

OFERINDU-NE CAZURI COMPLEXE, Noduri hidrotehnice si Amenajari hidrotehnice complexe si fundatii de adancimi mari,cum a fost Amenajarea complexa a Raului Dambovita in Bucuresti

LUCRARI DE REFERINTA – CONSTRUCTII SPECIALE, cum a fost punerea în siguranţă a barajului Băneasa

LUCRĂRI CONSTRUCTII ÎN CONDIŢII GRELE, Şosele de centură – amenajari de drumuri cu elemente de drum diverse, pasaje, podeţe, ziduri de sprijin, parapeţi.

ZONA DE EXPERTIZĂ > CONSTRUCŢII SPECIALE Lucrări de constructii speciale executate în Bucureşti, cum ar fi Viabilizarea cartierului Vitioara finantat ANL de Primăria Sectorului 3, reabilitari de străzi din Bucureşti cu finanţarea Primăriei Generale sau a Primăriilor de Sector.

LUCRĂRI DE CONSTRUCTII DE IMPORTANŢĂ NATIONALĂ SI STRATEGICA, Aeroportul Otopeni, reabilitari infrastructura, drumuri de acces si pista

Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, vă stăm cu plăcere la dispoziţie.